fredag 30 september 2011

Ett byte, två kärlekar

Några vänner tror att jag blivit knasig - "vadå BYTA TYGER med varandra?!?!" Jajjemensan säger jag! Förra helgen hittade jag först en helt fantastisk vintage affär och väl där inne hittade jag två ljuvliga gardinlängder som jag sedemera fått veta är designade av Anna-Lena Emdén. Färgerna är helt underbara, och mönstret också. Den ena längden hade en skada så den delade jag på två och skickade den ena biten till Nusse. I utbyte fick jag det fina blå tyget av Sven Fristedt som genast blev min nya favorit. I LOVE IT!

Anna-Lena Emdén

Sven Fristedt

6 kommentarer:

 1. Å wow, vilket bra byte! Både för dig och för Nusse :) Om du vill byta fler tyger så har jag en hel del jag kan tänka mig att byta bort i mina överfulla tyghyllor...

  SvaraRadera
 2. Oh det gör jag gärna! Det är så kul att byta tyger...just nu är jag inne i en period då det känns roligare att ha tygerna än att använda dem, men jag hoppas att jag ska få ett rejält sy-sug igen (så jag har något att sälja på jabbo sen :D)

  SvaraRadera
 3. Du och Kristin kan väl komma och äta middag någon kväll? Så kan vi rota lite i tyghyllorna :)

  SvaraRadera
 4. Åh det låter som en dröm, Kristin har berättat om dina tyghyllor!! Vi kan väl höras om det på FB.

  SvaraRadera
 5. Antar att du inte råkar ha någon bit körsbärstyg kvar. Eller? : ) Kontakta gärna mig om du har det för jag köper eller byter gärna till mig en bit. / Sofia (Retroknappen)

  SvaraRadera