tisdag 15 maj 2012

Frukt och bärVad? Ännu en helfodrad klänning med dragkedja, stl. 98
Material: Jag gjorde ett byte med Saax, hon fick en bit av mitt lingon- och blåbärtyg (designat av Anna-Lena Emdén) och jag fick tyget med äpplen på (okänd design). Båda har tidigare varit gardiner, men nu har de alltså omvandlats till en klänning. Fodertyget kommer från ett påslakan jag köpt på tradera.
Bra: Jag gillar kombon av blått och rött.
Dåligt: Fodertyget är vitt med röda körsbär och det lyser igenom något vilket gör att klänningen i vissa ljus ser lite rosa ut.

6 kommentarer:

 1. Så fin! Har du mer av blåbärstyget att byta bort eller sälja så är jag väldigt intresserad. Du kan väl lämna en kommentar på min blogg i såna fall. : )

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Synd att du inte hade något tyg att byta bort, men det kan ju dyka upp på nån loppis om jag har tur. ; ) Jag helfodrar inte klänningarna utan bara upptill. tycker det blir lite för tjockt. babycorden är ju lite kraftigare än typ påslakanstyg så det känns som att det räcker så.

  SvaraRadera
 3. Så fina klänningar! Själv drar jag mig för att sy klänning med dragkedja. Verkar så krångligt. Önskar jag va lika duktig som dig ;-)

  SvaraRadera
 4. Oooooooo! Säg att den är en stl 38!!!!

  SvaraRadera
 5. Härligt! Du fortsätter att leverera fantastiska klänningar!

  SvaraRadera