torsdag 16 maj 2013

Marknadspremiär!

Söndag i Stockholm ska enligt SMHI bjuda på 19 grader och sol/moln. Utmärkt för ett besök på Hornstulls marknad (vid vattnet vid Hornstull). Där kommer jag och Koolon att stå och sälja barnkläder, de flesta sydda i retrotyger. För mig är det marknadspremiär och dagen till ära har jag sytt upp några förklädesklänningar. Får se om jag hinner med några till...


 

Vad? Två förklädesklänningar, stl ca 62-68. Båda är vändbara om man skulle gilla fodertyget bättre (eller om klänningen får en fläck på den ena sidan!).
Material: Samtliga fyra tyger kommer från påslakan. Den nedersta är helt omöjlig att fotografera så att färgerna återges korrekt, men den är limegrön (det som ser grått ut), turkos och ljusgrön. Knappar från Prym.
Bra: Förklädesklänning är perfekt för barn i 6-månadersåldern. När man använder tryckknappar som jag gjort här så blir klänningen vändbar vilket ju är praktiskt!
Dåligt: Inget.

2 kommentarer:

  1. Kul, hoppas att det går bra för er!
    Jag har bokat bord där 16juni.

    SvaraRadera
  2. Det var riktigt roligt, vi får se om jag hinner med något fler tillfälle i sommar. Kul att du ska stå också - jag ska försöka komma förbi och titta på alla dina fantastiska klänningar!!

    SvaraRadera