måndag 11 november 2013

Väskor och Instagram

Sedan någon dag tillbaka finns jag på Instagram, användarnamnet är Biverton förstås - följ mig gärna där!

Väskor är bra presenter. Vem har inte användning för en tygväska?! Miljövänligt är det dessutom. Dessa två är båda sydda i tyger av Sven Fristedt. Båda är fodrade och med en liten ficka för nycklar och sånt. Jag hoppas att mottagarna kommer att slita ut dem (då lovar jag att sy nya :)Avslutningsvis så kan jag berätta att ett av mina inlägg blivit kapat (?!). Det inlägg som kallas "Stiltje" har plötsligt flera tusen besökare och massor av kommentarer på inlägget har fastnat i mitt spamfilter - kommentarer bl.a. på kinesiska och engelska om "carpentry", "plumbing" och annat. Märkligt. Jag har därför känt mig tvungen att aktivera den där bökiga funktionen där man måste skriva av bokstäver och siffror för att kunna kommentera mina inlägg. Sorry för det, men vad gör man när bloggen invaderas!

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Jag har precis vunnit det gröna tyget med fågeln på Tradera för en billig peng. (jag har inte fått hem det ännu) Jag tyckte det kändes Fristedt, så jag blev så glad när jag nu hittade det på din blogg :) Vet du vad tyget heter?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Grattis till vinsten :) Tyvärr vet jag inte vad tyget heter, mitt är tjockt, nästan som möbeltyg och har en speciell yta (lite som samet). Jag tycker mycket om det, har sytt ett par väskor.

      Radera