söndag 22 september 2013

Vad ska det bli av Maud?

På väg till vänner i Nyköping tvingade jag familjen att vänta i bilen medan jag sprang in på Stoff och Stil. Tänkte att jag måste ju kolla på de där Maud-tygerna som det bloggats så frenetiskt om (vi pratar alltså Maud Fredin Fredholm). Det fanns en hel del, men med familjen i bilen utanför kände jag inte att jag hade tid att stå och klämma för länge. Mycket var inte heller i min smak men ett tyg blev jag alldeles matt av. Kolla in!!


Vilket mönster och vilka färger!! Köpte drygt fem meter vilket gav sex rapporter. Nu ska jag bara klura ut vad jag ska använda det till.

4 kommentarer:

 1. Åh, gud så fint! Det här fanns inte när jag var på SoS härom veckan. Däremot fick jag med mig en hel del annat hem. Säg till om du vill byta en bit av detta mot något (Maud eller annat, jag har ju en del att välja mellan).
  För övrigt tycker jag att det är på tiden att du syr något åt dig själv. Det här skulle ju bli världens coolaste klänning!
  /Sara (Koolon)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har tänkt att det ska bli en klänning till mig själv, men jag måste först hitta något bra mönster. Du kanske har något? Typ A-linjeformad, enkel modell? Ska överväga byte, jag köpte ju ganska mycket :)

   Radera
 2. Fantastiskt fint! Ska du ha som gardiner eller väggbonad? Eller annat....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte först väggbonad men kanske blir det också en klänning till mig själv!

   Radera