söndag 10 juli 2011

En skattgömma!

Förra gången jag scannade av mammas tygförråd sydde jag bara väskor så jag hade liksom inte rätt glasögon på mig för att upptäcka t.ex. om det fanns några fina påslakan. Mamma bor på en ö i nordnorge så det blir ju inte så många tillfällen att leta igenom hennes gömmor. Förra sommaren kapades vår vistelse här av att mormor (92 år) blev allvarligt sjuk (men hon frisknade till!) så då blev det inte heller av att tygerna inventerades. Nu tog jag det säkra före det osäkra och kollade igenom vad som fanns tidigt på semestern och ni fattar ju hur glad jag blev när dessa fantastiska påslakan uppenbarade sig! Den som spar han har :) Nu följer de med mig hem till Stockholm, tillsammans med ett par kilo plysch, muddväv, elefanttyg och lite annat som jag dissade vid första titten.

Mamma lika glad som jag!

2 kommentarer:

  1. grattis! Det gula tyget i mitten är samma mösnter som rosa och blått jag har och har sytt klänningar i till mina döttrar. Båda tygerna går alla hemska fläckar bort med klorin (i absoluta sista hand förstås) utan att tyget bleks. Bra va? :)

    SvaraRadera
  2. Det gula i mitten är min favorit och har redan blivit till några klänningar, jag tror jag har lagt ut någon av dem här i bloggen :)

    SvaraRadera